Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Elvenar

ElvenarLogo.png


ELVENAR


FANTASI BY BYGGER SPIL


I Elvenar vil du befinde dig i en mytisk fantasi verden. Denne smukke fantasi by bygger lader dig vælge imellem at spille som elver eller menneske. Din opgave som byens regent er at hjælpe dit folk til at blomstre. Imens de mystiske elvere bruger kraftfuld magi, som viser sig i både deres skabninger og deres bygninger, udviser mennesker en stærk forbindelse til middelalderlig våbenteknologi.


I fantasi online spillet Elvenar, kan næsten alle bygninger opgraderes og skifte udseende adskillige gange for at blive mere produktive, og blive smukkere i processen. Rådhuset, fabrikkerne, håndværkerhytten, beboelser og mange flere bygninger venter på at blive opgraderet af dine ivrige hænder. Omdan din lille landsby til et inspirerende kongedømme!


Gå ombord i spændende opgaver på verdenskortet, udforsk områderne omkring din by og indsaml sjældne relikvier for at øge din produktion. Og glem ikke at forske i avancerede teknologier! Mere end 200 forskellige forbedringer kan blive opdaget og oplåst i Elvenars online by bygger verden.


Gå ind i den fantastiske verden: Elvenar!


ElvenarIG.png