Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Grepolis

GrepolisLogo.png


GREPOLIS


STRATEGI MMO SPIL


Det gratis browser spil Grepolis lader dig skabe oldtidens Grækenland lige som du gerne vil have det. Skab stræke alliancer med andre spillere og træk på kræfterne fra de græske guder Zeus, Poseidon, Hera, Athena, og Hades. Rekruttér hære på land og vand og køb mytiske enheder, så som Hydra, Pegasus, og Manticore. Byg unikke Verdens Vidundere til at hjælpe dig med at blive regenten over Grepolis verden!


Browser spillet Grepolis lader dig starte med en lille polis, som du opbygger til en metropol hen over tid. Du kan vælge imellem 13 forskellige bygninger og 8 monumenter til at forme dit imperie. Disse inkluderer sølvminer, havne og skovhugger lejre. Plus over 30 forskellige teknologier er tilgængelige at forske i Grepolis Akademi. Dette inkluderer hurtigere byggetider, så vel som muligheden for at invadere andre byer.


Så vel som der er mulighed for at bygge din polis som du ønsker, er der adskillige guder i Grepolis som du kan vælge som din personlige vogtere. Gudinden Hera for eksempel, kan hjælpe dig med at øge produktionen i din polis og havguden Poseidon kan hjælpe dig med sænke fjendens styrke på havet.


Start din rejse til at opnå hæder og ære: Grepolis!


GrepolisIG.png