Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Tribal Wars 2

TribalWars2Logo.png


TRIBAL WARS 2


MIDDELALDER STRATEGI MMO


Tribal Wars 2 er ikke kun et gratis at spille browser spil, men opfølgeren til det klassiske Tribal Wars. Startende med en lille landsby. er en af dine mål at bygge den op til et stærkt slot, befæstet med uindtagelige bymure. Men Tribal Wars 2 er så meget mere end bare et simpelt strategi by bygger spil – du skal også samle en hær ved at rekruttere og træne soldater, så som øksekæmpere og spydkæmpere. Med dem, har du mulighed for at udvide dit kongedømme i det gratis at spille middelalder strategi spil.


Baseret på det klassiske Tribal Wars, glæder det helt nye browser spil med slående grafik og brugerflade forbedringer. Oveni det, har Tribal Wars 2 et strategisk kort, hvor forskellige områder giver dig bestemte øgninger i ressource produktion. Du kan også følge dine høres bevægelser på kortet i virkelig tid. Uanset om du bare er ved at lære Tribal Wars 2 eller hvis du er en veteran fra det gode gamle Tribal Wars, vil du helt sikkert have en frisk og unik strategi spil oplevelse!


Nogle gange, er det måske ikke nok at samle dine enheder for at få succes i PvP kampene i et strategi spill som Tribal Wars 2. Så er det tid til at forme alliancer med andre spillere. Med hjælp fra såkaldte stammer øges dine chancer for at dominere dine modstandere.


Vil du bringe dine modstandere i knæ og komme til magten? Tribal Wars 2!


TribalWars2IG.png