Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Velkommen til vores nyeste og største funktion, eventyrerne! Eventyr er en real-tids turbaseret multiplayer kamp. Ulig fortkampene, er der et par forskellige måder, at spille eventyr på. Grønskollinger og veteraner vil have en bedre forståelse af 3D visningen, i forhold til fortkampsvisningen. Før du begiver dig ind i eventyr, så læs da denne guide.

Her er et kort sammendrag: Eventyr er en organiseret i en serie af runder. Hver runde, hvor spiller har muligheden for at bruge færdigheder, så som at gå, helbrede, skyde eller blokere modstanderen. Færdigheder kan bruge en eller begge handlingspoint.

Start

Der er to måder at tilmelde sig eventyr, enten gennem holdsammensætteren eller tilmelde sig et brugerdefineret spil (ikke muligt på dette tidspunkt). For at melde dig til køen, vælg blot det kort, du ønsker at spille på og tryk tilmeld. Når værdige modstandere er fndet vil spillet automatisk start.

Når spillere grupperes i lobbyen har alle spillere en matchmaking rang (MMR), der udregnes for deres karakter. Hvis der er nok spillere i køen, vil de spillere med forskellig MMRs ikke blive sat sammen i en kamp. På nuværende tidspunkt er MMRs det samme som spillerens niveau, men i fremtiden vil personlig statistik også tages med i udregningen.

Lobbyen

Lobbyvinduet viser begge hold og tillader dig, at forbedrede dig til kampen. Hvis du ikke er udstyret med et fortvåben vil "Intet våben" indikatoren vises ved siden af dit brugernavn. Mellem dit brugernavn og "klar" indikatoren vil der være tre tomme kasser, under "Færdigheder". Ved at trykke på disse vil du kunne vælge dine færdigheder. Hvis du holder musen over færdighederne vil du kunne se en detaljeret beskrivelse af færdigheden. Når du er klar, tryk da på "Jeg er klar" knappen. Når nok spillere er klar til nedtællingen til kampen starte.

Bemærk: hvis en spiller forlader lobbyen vil spillet automatisk lukke og spillerne vil blive returneret til startvinduet.

Kortet

Adventures Field.png

Ligesom ved fortkampe er kortet opdelt i små firkanter kaldet felter, der kan holde en spiller. Der er forskellige områder på kortet, der har forskellig betydning:

 • Frie områder, er ikke-skyggede, disse kan du gå gennem og skyd gennem.
 • Steder hvor dit hold kan placeres er grønne
 • Steder hvor din modstander kan placeres er grå.
 • Forhindringer er markeret med gul, disse kan du ikke gå eller skyde igennem.
Banken; et neutralt, ikke overtaget område.

I spil hvor områder kan overtages er der forskellige typer områder:

 • Ikke fangede, neutrale områder er hvide.
 • Områder der er overtaget af Dalton banden er røde.
 • Områder der er overtaget af Cook banden er blå.

Spillet

Som tidligere nævnt er eventyr organiseret i en serie af runder. Hver runde varer lidt under 30 sekunder, hvilket giver spillere lov til at bruge så mange færdigheder, som deres handlingspoint tillader. Når tiden er gået vil animationsfasen begynde, her vil spillernes handlinger bliver vist og næste runde vil starte.

Handlinger og Udførsel

Færdigheds-baren efter gå er brugt. En handling tilbage.

Hver spiller har to handlingspoint, hver runde. De nulstilles efter hver runde og kan ikke adderes til næste runde. Færdigheder kan bruge en eller begge handlingspoint, hvilket kan tillade dig at bruge to færdigheder pr. runde. Hvis du afbryder en færdighed, vil du få det handlingspoint tilbage.

Hvert hold tager tur ved at udfører en handling hver, i den angive udførsel. For eksempel, hvis en spiller fra Dalton Banden bevæger sig, herefter skyder, før en spiller fra Cook banden bruger helbred område, vil disse færdigheder udføres således: , helbred område, skyd. Dette mønster gælder selv der er et ulige antal færdigheder brugt, for hvert hold.

Den igangværende runde, før fjendens færdigheder afsløres.

Færdigheder, bevægelse og skud

I bunden af eventyrvinduet vil du se, at du har mellem 2 og 5 færdigheder, afhængigt af dit valg i lobbyen. Gå og angreb vil altid være valgt, de 3 andre færdigheder skal du selv vælge. Pas på hvor du skyder, du kan komme til at ramme en ven!

Ability Walk.jpg For at gå tryk da på dette ikon og vælg et sted på kortet. Du vil kunne gå indenfor det blå felt, der er angivet, når du trykker på knappen. Du vil herefter gå til dette felt, når næste runde starter.
Ability Shoot.jpg For at angribe tryk da på dette ikon og derefter på en fjende. Du vil skyde efter din fjende når næste runde starter.
Valgbare færdigheder
Ability Heal.jpg Helbred: Helbreder dit mål med 5% af deres maksimale helbred. [Handling: 1; Nedkøling: 3; Område: 5]
Ability Areaheal.jpg Helbred område: Helbreder alle spillere i nærheden med 10% af deres manglende helbred. [Handling: 2; Nedkøling: 5; Område: 5]
Ability Quickshot.jpg Hurtigskud: Skuder to skud med 75% skade. [Handling: 1; Nedkøling:3]
Ability Inspire.jpg Inspirer: Giver 5% bonus til alle holdspillere. [Handling: 1; Nedkøling: 3; Område: 5]
Ability Barrel.jpg Tønder: Frembringer 5 tønder, der absorbere 1 skud og blokere for bevægelse. [Handling: 1; Nedkøling: 3; Område: 1]
Ability Eagle.jpg Ørneøje: Dit næste skud rammer 25% bedre og 10% større chance for kritisk skud. [Handling: 1; Nedløling: 3; Varighed: 1]
Ability Snake.jpg Slangeskud: Skyder et normal skud og får din fjende til at bløde for 10% af deres helbred i 3 runder. [Handling: 1; Nedkøling: 3; Varighed: 3]
Ability Snare.jpg Fang: Der er 50% chance for at fange din modstander, der ikke kan bevæge sig i næste runde. [Handling: 1; Nedkøling: 5; Varighed: 1; Område: 3]
Kritisk skud

Der er en lille chance for at lave et kritisk skud, der tilder 25% mere skade end normalt. Skaden ved et kritisk skud vil blive vist i gult, i modsætning til den normale hvide farve.

Vinderkrav

Vinderkravet afhænge af spillet. I visse spil gælder det om at slå alle modstandere ud. I andre spil, såsom dominering, gælder det om at om overtage bygninger og på den måde vinde. Hvis der ingen aktivitet er i spillet vil spillet lukke ned, selv hvis vinderkravene ikke er opfyldt.

Færdigheder og bonusser

Der er to primære faktorer, der har indflydelse på dine eventyrfærdigheder: din karakters niveau og dit fortkampsvåben. I modsætning til fortkampe vil spillere med samme niveau og våben have den samme effekt, selv hvis deres helbredspoint og færdigheder er anderledes.

Karakterniveau

Dit karakterniveau angiver dit grundlæggende helbred. Denne type helbred giver ingen ulempe, på dit effekt i andre områder.

Fortvåben

Kun skaden og evnepointene fra dit fortvåben vil have indflydelse på dine eventyrfærdigheder, ikke færdigheder eller andre bonusser.

Styrke

Styrke angiver din helbredsbonus. Denne type helbred giver ulempe på chancer for at ramme og undvige.

Mobilitet

Mobilitet giver den primære bonus for dine chancer for at undvige.

Fingerfærdighed

Fingerfærdighed giver den primære bonus for den skade, du tildeler.

Karisma

Karisma giver den primære bonus for dine chancer for at tildele et kritisk skud.

Distance

Jo længere væk fra målet du står, desto lavere er chancerne for at du vil ramme og skadesprocenten vil også være mindre.

Belønninger

Når dit hold gør fremskridt mod spillets vinderkrav vil du opnå visse belønningsniveauer. Niveauerne viser dit fremskridt mod henholdvis 7, 14, 21, 28 eller 35 ud af 35 point i domineringsspillet. Jo højere belønningsniveau, desto bedre præmie. Du bliver belønnet uanset om dit vinder eller taber, selv hvis kravene ikke opnås ved spillets slutning.

Veteranpoint

Veteranpoint er en ny betalingsmetode, der er tilknyttet til eventyrerne. Efter et eventyr er færdigt vil du modtage et antal veteranpoint afhængigt af dit belønningsniveau (hvis du forlader et spil, vil du ikke modtage nogen point). Dette går fra 250 veteranpoint, for at opnå det sidste niveau i belønningssystemet, til ingen, hvis niveauet allerede er opnået.

Veteranpoint kan bruges i Union Pacific Shoppen. Fra hovedmenuen, tryk da på eventyr/veteranpoint-banneret på højre side. Hvis du kan se en tom ramme, hvor banneret burde være, bør du tilføje domænet "*.the-west.*" til din adblockers whiteliste.

På nuværende tidspunkt er det kun i UP shoppen, at du kan se dine veteranpoint.

Kister

Kister er en ny genstand, der er lavet specielt til eventyr. De indeholder forskellige bonusser, såvel som nye genstande til et nyt sæt. Kisterne bliver givet, når en spiller opnår det sidste trin i et eventyr. De vil også kunne købes i UP shoppen, ved brug af veteranpoint.

Spilmåder

Eventyr tilbyder at antal af spilmetoder. Der er dog kun en tilgængelig på nuværende tidspunkt. Denne kaldes dominering.

Dominering

I domineringsspillet skal spillere overtage tre strategiske punkter: banken, saloonen og oliefeltet. Det gælder om at holde så mange punkter, så længe som muligt. Hver bygning, der er kontrolleret af dit hold, vil forøge jeres vinderchancer. Det hold, der først får 35 point vil vinde. Du kan se den nuværende score øverst i vinduet.

Overtage bygninger
Kontrolniveauer: -3, +2, +1

Alle bygninger starter som neutrale. For at overtage en bygning skal du stå i det skyggede område, der omringer bygningen. Jo flere holdmedlemmer, der står i felterne, desto hurtigere vil bygningen blive overtaget. Når dit hold har overtaget en bygning, behøver du ikke længere stå i området. Du vil kun miste kontrollen over bygningen hvis en modstander kommer og gør som du gjorde, da du overtog bygningen.


Den nuværende status er vist øverst i midten. Baggrundsfarven, der omgiver cirklerne, viser hvilket hold, der har overtaget bygningen. Hvis en bygning er ved at blive overtaget vil holdet farve stille overskygge den hvide baggrundfarve i cirklen. Der er tre niveauer mellem neutral (±0) og overtaget (±3), en lille cirkel (±1) og en mellemstørrelse cirkel (±2). Hver spiller i området er med til at afgøre niveauet. Det vil dog altid tage mindst to runder at overtage en bygning, derfor er det en dårlig ide, at overbemande et område, med mere end 3 spillere.

Genoplivning

Hvis du dør i domineringsspillet vil du blive genoplivet efter 3 runder. Dit hold vil dog have en ulempe, da de kæmper med en mand mindre!

Vinderkrav

Holdet der rammer 35 domineringspoint først vinder. Hvis begge hold rammer dette krav på samme tid, eller ingen når dette punkt indenfor 35 runder, vil det blive afgjort på følgende måde:

 • Holdet med højeste antal domineringspoint vil vinde.
 • Holdet der har slået flest modstandere vil vinde.
 • Holder der har gjort mest skade vinder.
Tilgængelige kort
 • Rush on Tombstone