Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Fort

En by kan konstruere et fort, når byen har mindst 24.500 point eller angribe et fort, når byen har mindst $1.500.

Fortet giver mange fordele for byen og dens medlemmer:

 • Kasernen er et godt tilbud, hvis du vil hvile dig.
 • Den by der ejer det største fort i amtet, har mulighed for at omdøbe amtet.
 • Fortets konstruktionspoint tælles sammen med din bys point.
 • Spændende kampe, hvor din by kan skabe et navn for sig selv.
 • Du kan optjene masser af erfaringspoint og Bonds i fortkampe.

Fortene er markeret på kortet med små ikoner. Grå fort er endnu ikke konstrueret, røde fort tilhører en anden by eller alliance og blå fort tilhører din by eller din alliance. På kortet er fortets størrelse markeret med forskellige ikonstørrelser.

Grundlæg et fort

Et fort kan kun blive konstrueret af byens grundlægger. De grå fort der er markeret på kortet, viser hvor du kan konstruere et fort. De følgende krav skal være opfyldt for at kunne konstruere et fort. :

 • Du skal være byrådsmedlem eller grundlæggeren af byen.
 • Din by skal have et vist antal byggepoint. (se herunder)
 • Bykassen skal have nok penge.
 • Du skal være på et område, hvor fortet kan blive konstrueret.
 • Der må ikke være et ekstisterende fort eller et fort, som er ved at blive grundlagt på stedet.
 • Du skal have mindst 80 energipoint.

Konstruktionen af fortet tager 8 timer. Kun én spiller er nødvendig til konstruktionen. Så snart fortet er færdigt, kan alle spillere besøge det, og hjælpe med konstruktionerne. Hvis mere end en spiller prøver at konstruere et fort på samme sted, vil den spiller der begyndte konstruktionen først, bygge fortet.

Størrelse af fort

Der er tre forskellige fort størrelser. Lille, Mellem størrelse og stort. Der er et fort af hver størrelse i hvert amt. Afhængigt af fortets størrelse, vil det maksimale bygnings niveau variere, antallet af mulige krigere i en kamp og bygningskravet. Det store fort vil også gøre det muligt for ejeren at omdøbe amtet.

Lille Fort Mellemstørrelses Fort Stort Fort
Nødvendige bygningspoint 24500 36200 41800
Angreb/konstruktion koster $1500 $5000 $10000
Hovedkvarterets højeste niveau 10 10 10
Lagerets højeste niveau 7 7 7
Kasernens højeste niveau 2 4 6
Tårnets højeste niveau 3 4 5
Murens højeste niveau 3 4 5
Portens højeste niveau 3 4 5
Butikkens højeste niveau 1 2 3
Højeste antal deltagere i kampe 50 Angribere
42 Forsvarere
100 Angribere
84 Forsvarere
140 Angribere
120 Forsvarere
Ændre navn på amtet Nej Nej Ja

Hovedkvarter

Hovedkvarteret er det politiske center i fortet. Her kan du finde ud af alt om byerne og medlemmer af fortet. Du kan også se og ændre indstillingerne.

Byer

Medlemslisten er en af de få sider som alle spillere kan se - også dem der ikke er medlemmer. Alle de nuværende medlemmer af fortet er vist her, sorteret ved by og niveau. Med et klik på byen kan du gemme og vise medlems listen. Fortets medlemmer kan også se aktivitet, bygningsniveau og pengebeløbet i fortkassen.

Konstruktion

Under konstruktion kan alle spillere hjælpe med udbygningen af fortets bygninger. Til konstruktionen skal der bruges råstoffer, først for at åbne op for niveauet og derefter for selve konstruktionen. Kun grundlæggere og andre ledere kan åbne op for konstruktion, når der er nok råstoffer. Alle råstoffer skal gemmes i råstoflageret, så de kan bruges.

Invitationer

Et fort kan blive konstrueret og forsvaret af mere end en by. De byer der konstruere eller overtager fortet, ejer det. Lederne af byen kan invitere andre byer, eller smide dem ud af fortet. Så snart en by er blevet inviteret kan invitationen blive accepteret eller afvist af din inviterede bys ledere.

Indstillinger

Fortets ledere kan ændre fortets navn og oprette en profil tekst.

Kasernen

Hvis du er medlem af fortet, kan du hvile dig i kasernen. Det er altid gratis at sove her. Du føler dig frisk efter bare 6 timers søvn.

Niveau Varighed Energipoint Helbredspoint
1 6 timer 75 80%
2 6 timer 80 85%
3 6 timer 85 90%
4 6 timer 90 95%
5 6 hours 95 100%
6 6 timer 100 100%

Råstoflageret

I modsætnng til din bys konstruktion koster bygninger i fortet også genstande. Alle genstande skal gemmes i råstoflageret, før de kan bruges til konstruktion. Ved hvert niveau vil råstoflageret få seks nye pladser til at gemme andre produkter. Alle medlemmer af et fort kan gemme varer, indtil råstofslageret er fuldt. Det er ikke muligt at trække varerne tilbage igen. Byrådsmedlemmer kan ødelægge varerne, hvis det er nødvendigt.

Udover at man kan gemme varer, er det også muligt at gemme penge i råstoflageret, der kan bruges til fortets udvidelse. Det er ikke muligt at tage pengene tilbage eller flytte dem over til bykassen.

Råstoflageret har seks niveauer.

Fortkampe

Der ligger en stor fortkampsartikel her.