Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Spil Spørgsmål

Min saloon ser tom ud! Hvordan får jeg alle karaktere frem i saloonen?

I forhold til at få alle karaktere frem i saloonen, skal du klare visse opgaver. Nedenfor vises hvornår de forskellige karaktere i saloonen bliver oplåst:

Navn Opgave ID Opgave Navn Opgaverækkes Navn
Maya Roalstad 8 Baghold 2 Red saloonen, del 1
Sheriff John Fitzburn 123 Reklamering Oprydning
Waupee 26 Menneskejagt Søgningen

Hjælp, min opgave er forsvundet!

Der er 2 årsager til at en opgave ikke længere kan findes:

  • Opgaven var en beslutnings opgave, så da du valgte en bestemt vej i opgaven, forsvandt de andre muligheder. Et eksempel på en valg opgave kan være "Tre Floder" hvor du har flere valg for at færddiggøre den. Flere af disse vil forekomme igennem spillet. Dog efter opdatering 1.25 vil der ikke blive lavet nye opgaver som afhænger af tidligere valg i en opgave.
  • Opgaven var en tidsafhængig opgave, kun tilgængelig på et bestemt tidspunkt, en dag eller en begivenhed. Dette er især bemærkelsesværdigt for hemmelige opgaver, der kan kræve et bestemt tidspunkt på en bestemt dag, og helligdagsopgaver, der forsvinder, når helligdagen er ovre, så det tilrådes, at du bestræber dig på at gennemføre begge dele så hurtigt som muligt.

Hvis ingen af ​​disse gælder, bedes du kontakte support, da det kan være resultatet af en fejl.

Disse opgaver vil dog ofte være markeret med et bestemt farve udråbstegn Rød !, Gul !, Grøn! og Blå!

Rød er opstarts hjælpe opgaver
Gul er de normale opgaver
Grøn er ofte "begivenheds opgaver" Dem som kan være begrænset i tid - Så hold øje med dem
Blå er de daglige opgaver, som kun kan løses den pågældende dag

Når jeg arbejder eller duellere får jeg kun ganske lidt penge og erfaringspoint, hvad sker der?

Jo oftere du udføre det samme job, eller duellere, jo hurtigere vil du miste motivation. Som udgangspunkt mister man 3% per time for et job og 3% motivation for hver duel man laver. Jo lavere ens motivation er, jo lavere vil ens penge og erfaringspoint udbetalt også blive. Ens motivation stiger dog igen med 10% per dag når man stopper med at lave det pågældende job, eller duellere.

Dette kan ikke ændres på nogen anden måde end at vente og udføre andre ting i spillet.

Hvor kan jeg finde produktet __________?

En oversigt over alle produkter kan findes her: Genstands Oversigt.

Jeg kan ikke få et produkt til en opgave, gør jeg noget forkert?

Først og fremmest er det altid bedst at have et positivt antal arbejdspoint til et job. Dog kan det stadig være svært at få produktet fra et job i de første forsøg. Derfor kan det også engang imellem betale sig at sætte masser af 15 sekunders job i kø, for at spare tid og være heldig at få produktet hurtigere, i stedet for at bruge 1 time, uden succes.

Kan jeg bytte om på mine evnepoint og færdighedspoint?

Ja. Efter du har klaret opgaven Waupee´s Bedstefar vil du oplåse funktionen kaldet "shaman". For at komme til shamanen skal du klikke på din færdighedsmenu oppe til venstre, og der efter klikke på knappen med Waupee´s Bedstefar i øverste venstre hjørne af menuen. Shamanen tillader dig at fjerne tildelte evne point for 250$ og færdighedspoint for 50$. Dette vil øges for hver point, men over tid vil de falde i pris igen. Du kan her efter altså bruge dine point igen som du vil i færdighedsvinduet. Der er ikke nogen begrænsning for hvor ofte du kan bruge shamanen.

Hvad er forskellen på en genstand og et produkt?

En genstand kan være flere ting, for eksempel: hovedbeklædning, sko, våben og så videre. Ting der er købt i en butik, eller fundet fra et job eller som gevinst fra en opgave. Jo højere dit held er til det job du udføre, jo større chance er der for at finde noget. Jobbets held % giver ikke en større chance for at finde noget, men kun hvor dyr den ting du finder kan være. Dertil kan motivationen også have indvirkning på at finde ting.

Et produkt er noget som ofte kun findes fra job udførelse. Disse kan oftes blive vist i dit produkt slot på din karakter. Nogle produkter kan være del af et sæt, eller give en bestemt bonus. Nogle produkter kan tilmed være nødvendige for at klare en opgave. Det er bedst at vælge den længste tid på et job for at finde så mange produkter som muligt på én gang.

Der er en "Soldat" spiller som bruger et våben over spillerens level, er dette ikke en fejl?

En af soldatens klasse bonuser er at de kan bruge et våben, 3 levels højere en deres karakter er. Dertil ved at bruge premium bonussen "Karakter bonus" bliver det hele doblet så man nu kan bruge et våben 6 levels højere. Syntes du dog stadig der er fejl ved noget i spillet, bedes du kontakte Support.

Jeg kan ikke duellere nogen?

Der er 2 grunde en spiller ikke kan duellere mere

  • Du skal være medlem af en by, der har en bedemands bygning.
  • Du kan ikke duellere hvis du har været slået bevistløs i en duel indenfor 48 timer.

Kan jeg ændre navnet på min by?

Kun by grundlæggere kan ændre byens navn. Dette kan gøres fra bygningen rådhuset i din by.

Hvordan forlader jeg en by?

Du forlader en by ved at åbne byens oversigt af bygninger. Så klikker du på rådhuset, i vinduet der kommer op klikker du så på fanen "beboere" Her vælger du så knappen forlad og klikker ja. Det er vigtigt at vælge en ny borgmester i byen hvis du er den eneste grundlægger og borgmester i byen. Ellers vil de andre beboere tilbage ikke få muligheden for borgmester status og byen vil gå tabt i forhold til at invitere nye beboere samt andre ting, som kun en borgmester kan. Dertil skal man selvfølgelig stole på din spiller man giver borgmester statussen til. Da de så vil kunne styre byen uden din indgriben og måske ikke invitere dig tilbage til byen hvis du skulle lyste det.

Min by grundlægger har forladt byen, kan jeg overtage?

Hvis der ikke er nogen grundlægger i byen men kun byrådsmedlem eller beboere, kan disse overtage byen ved at klikke på "bliv byens grundlægger" i beboere fanen i rådhuset. Hvis din bys grundlægger har været inaktiv i mere end 2 uger, men stadig er i byen, kan du kontakte support for at få hjælp til at ændre dette og få givet grundlægger status videre til et aktivt medlem af byen.

Hvordan hæver jeg penge fra banken?

Der er ikke nogen grund til at hæve penge fra din konto i banken. For når du enten køber noget i byens butikker eller på anden hvis bruger dine "dollars" i spillet, bliver de automatisk taget fra din bankkonto, hvis du ikke har flere penge på dig. Af denne grund er der altså ikke nogen mulighed for at direkte hæve penge fra din konto. Det er også derfor en god ting altid at søge for du ikke har penge på din karakter, da de kan blive stjålet ved en duel. Sørg derfor altid at sætte dine penge ind i en byens bank.

Hvor bliver pengene af når jeg bruger dem i en fremmed by?

Når du køber genstande i en fremmed by´s butikker går 10% af dine brugte penge til byens penge kasse. Resten af de brugte penge vil forsvinde. Penge brugt i en fremmed by´s hotel forsvinder helt og bliver ikke givet til byens penge kasse.

Hvad effekt har det at bede i kirken?

Kun udviklerne er bekendt med at vide om det gør noget at bede i kirken. Der er mange teorier som har været forsøgt for at bevise dette, men ingen er dog rigtig blevet bevist. Dog har udviklerne bekræftet at der er en effekt med at bede, men de vil dog hverken sige ja eller nej, for alle de teorier som findes ude på spillets forummer.