Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Kort Forklaring

Tutorial.png

Spillet har en tutorial, der viser de grundlæggende elementer i spillet. Disse tutorials starter ved bestemte situationer, men skulle de, mod forventning ikke selv starte kan du klikke på 'udråbstegnet' nederst til højre, under kortet for at åbne tutorial. Tutorials giver dig et par små opgaver, så du får en bedre idé om, hvad spillet drejer sig om.

I begyndelsen kan du ikke foretage nogen reelle fejl. Hvert job du udfører har sine fordele. At arbejde på jobs der giver høje erfaringspoints og vil gøre dig stærkere hurtigere.

Så snart du har nået et nyt niveau, kan du distribuere de færdighedspoint og evnepoint du har modtaget for at stige i niveau. Hver færdighed har sine fordele. Der er ikke nogen 'forkerte' valg i begyndelsen.

Nedenfor vil der dog komme en generel forklaring af spillet og dets udseende

Spillets indhold og udseende

Brugerflade.jpg

1. Spiller portræt område

I dette område af spillet er dit spiller profil portræt, dette kan du ændre når du klikker på billedet. Her er også dit level, liv og energi point. Du kan også tilgå dine færdigheder, opgavebog, præstationer og dine daglige opgaves menu.

2. Venstre sidemenu

Til venstre i spilvinduet er der et hurtigt ikon ind til saloonen. I løbet af året når der er specielle begivenheder kan de også have ikoner herovre sammen i denne menu bjælke. Dette kan være det "omrejsende cirkus", "Valentinsdags begivenhed" og så videre. Andre beskeder så som venne anmodning, præstationer og notifikationer vil også blive vist her.

3. Chat Rum

Her vil du finde de chat rum du i øjeblikket er medlem af. By chatten er markeret med et hus ikon, en eventuel alliance chat er markeret med en sløjfe, og en saloon chat er markeret med et kompas. Saloon chatten er man altid medlem af, da det er verdens chatten hvor alle spillere snakker sammen. Du kan også have en privat besked markeret med et # symbol. Hvis man er med i en fortkamp vil der under denne også være en midlertidig fortchat som vil være markeret med et flag.

4. Top menubjælke

Vist øverst i midten af spilbilledet har du forskellig information stående. Her er mængden af dine: Bonds, Guld klumper(premium), penge du har på dig, og til sidst penge du har i banken. Du kan klikke på det store guld ikon i midten for at gå til "Bonds" butikken. Her kan du købe mange forskellige ting, for alt din valuta, samt guld stykker, og premium fordele til din karakter.

5. Spilvinduet

I midten af spilvinduet har du.... Spillet. Her kan du se din karakter, jobs, byer, ja alt ude i det vilde "Westen" Her rejser du rundt og finder jobs, og laver de fleste handlinger i og til spillet.

6. Nederste menubjælke

Her har du igen en masse forskellige ikoner og menuer. Disse vil ikke alle være åbne fra spillets start men vil åbne op igennem spillet. Her er dog beskrivelsen af ikonerne fra venstre mod højre: Inventar, by ikon, venner/anmodning, duel vindue, beskedcenter, håndværks vindue, oversigt over jobs og til sidst "multiplayerspil" som er fortkamp og eventyr.

7. Minikort og højre menubjælke

Her har du et minikort over det område du er i lige nu. Klikker du på kortet får du et større op over hele verdenen. Kortet er dybere forklaret længere nede. I menuen er der knapper du kan bruge til for eksempel at pladsere markeringer på kortet, centrere kortet på din spiller, byer og fortbygninger.

Nedenunder til højre kan du tilgå opsætningsmenuen af din profil og spillet. Der er også nyttige links til for eksempel denne wiki, forummet og supporten.

8. Job kø

Her er vist de jobs som du udføre i øjeblikket og har sat i kø. Der kan også være rejsen imellem jobs eller byer. Som almindelig bruger kan du have 4 "jobs" i kø. Med automations premium kan du dog have helt op til 9 jobs i kø.

Verdens Kort

World Map.jpg

Du får verdens kortet frem ved at klikke på minikortet oppe til højre af spil vinduet.

Verdens kortet giver et bedre overblik over området omkring en. Din nuværende sektor er markeret med en hvid ramme. Din pladsering her er markeret med en gul hat. Din by (hvis du er medlem af en) vil blive vist som et hvid hus, andre byer vil have en rød pril. Opgave givere på kortet vil have et sort ! inden i en gul cirkel. Ellers giver kortet og valgmulighederne sig selv.

Klikker du på en af mulighederne, men ser ingen tegn komme frem, så betyder det at der ikke er noget af den slags i den sektor du er i.

Navigere på kortet

Du kan hurtigt komme til et nyt sted på kortet ved at klikke hvor du vil hen. Dette vil få spilvinduet til at flytte hen hvor du har klikket på kortet.

Det område du så kigger på, vil som man kan se, kun være et lille område af den fulde verden. Selve verdenen er 7 felter bred og 2 felter høj, med en central sektor i midten af det hele. Du kan klikke på alle sektorer og udforske et område inden du rejser til det. For at vende tilbage til din karakter klikker du som nævnt før, bare på "karakter knappen" oppe ved mini kortet ude i hoved spils-vinduet