Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Premium

Nuggets.png

I premium sektionen kan der købes fordele til spillet. For at få en premium konto skal man købe nogle guldklumper. De kan ikke findes, de skal købes.

Der er fem forskellige premiumfordele som kan aktiveres til din karakter, med det klassiske premiumsystem. Fire af disse fordele har en længerevarende virkning, hvor den sidste har en omgående effekt. De fire længerevarende fordele er "Mere energi", "Automatisering", "Højere indkomst" og "Karakterbonus". Den omgående fordel er "Rediger tilbud" hos den rejsende handelsmand.

På verdener med forøget premium, er de fire klassiske premiumfordele tilgængelige, samt fem andre funktioner. Disse nye funktioner er "Berolig Shaman", "Genstandelevering", "Halver rejsetid", "Køb produkt" og "Sæt penge i banken".

Visse verdener her et komplet premiumsystem tilgængeligt. Disse verdener har de tidligere nævnte funktioner og to ekstra funktioner også. Disse er "Køb færdighedspoint" og "Genopfyld energi".

Når du køber guldklumper til din konto vil du modtage dine købte guldklumper til din karakter. Har du samme karakter i forskellige verdener vil dit guldkøb også inkludere disse. Hvis du bruger guldklumper i en verden, vil de også blive taget fra den samme karakter i andre verdener.

Klassisk Premium

Det klassiske premiumsystem indeholder de fire store funktioner, der er aktive i et længere stykke tid. Disse fordele koster 50 guldklumper stykket og vare i 14 dage. Den sidste koster 5 guldklumper og har en omgående effekt.

Mere energi

Paenergy.png

Denne premium fordel giver din karakter flere energipoint. Med disse ekstra point kan din karakter arbejde i længere tid, før du trænger til et hvil. I stedet for 100 energipoint vil din karakter have 150 energipoint. Dog er den største fordel genopfyldningen af energipoint. Din energi genopfyldes med 4.5 i timen i stedet for 3. Du får også en 50% bonus i hotellet.

Automatisering

Paautomation.png

Med premium fordelen "Automatisering" kan du tilføre op til 8 opgaver i en kø. De bliver udført i den rækkefølge som de bliver tilføjet i. Du kan også se en liste over de ting du kan udføre, samt dem du snart kan udføre.


Højere indkomst

Paincome.png

Med denne premium fordel får du 50% flere penge, når du arbejder på et job. Du finder også 50% flere værdifulde Genstande. Fordelen træder i kraft, lige så snart du aktivere den. Det øger også din chance for at finde et produkt med 50%. Når det udløber vil lønningerne gå tilbage til det normale.

Eksempler:

  • Hvis et job normalt giver 100 dollars, vil det med en premiumfordelen udbetale 150 dollars.
  • På et job, hvor du normalt ville finde en genstand, der er 200 dollars værd. Vil du med premiumfordelen finde en genstand med en værdi af 300 dollars.
  • Du arbejder på et job og modtager 60 dollars, men ingen genstand. Med premiumfordelen, modtager du 90 dollars, men stadig ingen genstand.
  • Mulighed for at modtage en avis, mens du sælger dem er 60%. Med premiumfordelen er chancen 90%.

Karakterbonus

Pacharacter.png

Fordelene for din valgte karaktertype er fordoblet.


Rediger tilbud - Omrejsende handelsmand

Denne premiumfordel bruges til at nulstille genstandene, der bliver tilbudt af den Omrejsende handelsmand, der kan findes i dit inventar. Premiumfordelen "Rediger Tilbud" koster 5 guldklumper.

Forøget premium

Alle disse fordele har en omgående effekt.


Berolig shamanen

Pareskill.png

Berolig shamanen nulstiller shamanens pris tilbage til 250$ per færdighedspoint og 50$ per evnepoint. Denne premiumfordel koster 18 guldklumper.


Genstandslevering

Genstandslevering tillader dig at købe genstande fra enhver placering på kortet uden at skulle være tilstede. Denne premiumfordel koster 10 guldklumper.

Halver rejsetid

Denne premiumfordel halvering din rejse tid. Fordelen koster 5 guldklumper per halvering.

Køb produkter

Køb produkter tillader dig at købe et produkt fra ethvert job, som du har mindst et arbejdspoint til. Prisen på denne premiumfordel afhænger af produktet.

Indsæt penge i banken

Pabankpayin.png

Denne premiumfordel sender alle din penge, du har på lommen, til banken. Når denne premiumfordel bliver brugt, skal du ikke betale gebyr, og du kan overfører pengene hvor som helst på kortet. Premiumfordelen koster 10 guldklumper.

Komplet premiumsystem

Fordelene i denne kategori har også en omgående effekt.

Køb færdigheds- og evnepoint

Denne premiumfordel tillader dig at købe færdigheds- eller evnepoint for en pris af 18 guldklumper per færdighedspoint og 54 guldklumper per evnepoint. For hver gang du køber et point vil prisen for det næste point forøges med henholdsvis 18 og 54 guldklumper.

Genopfyld energi

Denne premiumfordel tillader dig at genopfylde 100 energipoint (150 energipoint hvis du har premiumfordelen "Mere energi" aktiveret). Premiumfordelen koster 18 guldklumper.