Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Inventar

Inventory.png

Inventaret viser, hvilke genstande du har på lige nu og hvilke genstande, du har i din rygsæk.

I venstre side kan du se hvilke genstande, du har på. De genstande du kan have på er hovedbeklædning, et halsbånd, beklædning, et bælte, et par bukser og et par sko. Du kan også have et duelvåben i din højre hånd og et gevær, til fortkampe, i din venstre hånd. Du kan også have et dyr du kan ride på, samt et produkt i dit produktfelt.

De forskellige typer genstande er inddelt i forskellige faner i dit inventar. Der er også en fane for sidstbrugte genstande og en søgefunktion.

For at tage en genstand på skal du enten trykke på genstande eller trække den over til dens korrekte plads.

I højre side kan du se de genstande, du har liggende i din rygsæk. Ingen af de bonusser disse genstande tilbyder vil være aktive, når det ikke bliver brugt. Der er ingen grænse for, hvor meget tøj du kan have i din rygsæk.

Omrejsende handelsmand

Trader.jpg

Fra dit inventarvindue kan du tilgå den omrejsende handelsmand, der altid har genstande på tilbud. Dette kan være brugbart, hvis du står og mangler en genstand i en fart.

Der er en premium mulighed tilgængelig, der nulstiller hans tilbud og giver dig nye tilbud i stedet.

Udstyrsmanager

EquipmentManager.jpg

Brugere kan gemme det tøj, de har på, hos udstyrsmanageren. For at gemme det tøj, du har på, giv da sættet et navn og tryk gem. Brugere kan gemme op til 2 sæt, uden brug af premiumfordelen "Automatisering", hvor der kan gemmes op til 20 sæt.

Gemte sæt vil blive vist hos udstyrsmanageren. Herinde kan der trykkes på "Udstyr" for at tage tøjsættet på, "Erstat" hvis du ønsker at erstatte enkelte dele af delene. Du kan også vælge "Slet" for at slette sættet fra din liste. Ved at holde musen over sættets navn vil du få vist beklædningsdelene af det pågældende sæt.