Fra Wiki The-West DK
Skift til: navigering, søgning

Opgradering af genstande

Opgradering af genstande er en funktion, der bliver implementeret med version 2.21 af The West. Denne funktion tillader at tre identiske genstande kan slås sammen og blive endnu bedre.

Eksempel: Du har tre blå tørklæder. Du kan opgradere det blå tørklæde til et niveau 1 blåt tørklæde, ved at benytte dig af genstandsopgraderingen. Dette tørklæde vil herefter blive bedre. 3 niveau 1 tørklæder kan derefter blive til niveau 2 osv.

Pris

Det koster dollars at opgradere dine genstande. Har du ikke nok dollars, kan du købe resten for guldklumper. Den nøjagtige pris afhænger af genstanden og niveauet. Genstande, du opgradere, kan sælges, men ikke auktioneres. Salgspriserne ændres ikke - så vær varsom.

Niveauer

For at øge niveauet skal man slå 3 identiske genstande sammen til en genstande. Det er muligt at opgradere genstande til niveau 5, i skrivende stund (19.03.2015). Denne grænse forventes dog at forøges i fremtiden.

Bonusser

Følgende bonusser forøges, når genstande opgraderes: - Færdigheder og evner - Skade - Rejsehastighed

Bemærk: Fra niveau 0 til niveau 1 vil du altid få minimum +1 til færdigheder og evnepoint.

Sætbonussen forbliver den samme, men det er muligt at kombinere genstande fra forskellige niveauer, for at få sættets bonus.