The-West 10 år

Fra Wiki The-West DK
Hop til navigation

10 års jubilæum for The West

Artifice orange.gif
Artifice orange.gif
The west 10th.png
Howdy Cowboys & Cowgirls,

Det er med stor glæde, at vi annoncerer, at The West bliver 10 år! Dette er en meget speciel lejlighed, da få spil kan eksistere så længe. Vi skylder det til jer, spillerne, som gjorde The West til et godt spil og har været loyale hele tiden, selv i vanskelige tider med fejl og andre problemer. Derfor vil vi sige TAK TIL ALLE!


Barre de division.png


Barman.png
Hvordan begyndte alt dette? I den moderne verden førte en ide til en tilbagevenden til det gamle vesten! Noget anderledes, noget nyt! De tre venner, der havde besluttet at skabe hitspillet Tribal Wars, var ikke færdige med udviklingen af nye ideer, der kom til deres tanker, da de spillede mens de så Bud Spencer og drak øl. De blev inspireret af en lang række kilder til deres ideer, se westerns og læse romaner om aftenen og arbejdede om dagen. Sådan blev de første opgaver oprettet i vores meget avancerede opgave system. The West blev udgivet. Spillerne kom hurtigt til for at udforske den nye verden, udføre forskellige job på hele kortet og bekæmpe banditterne for at genoprette orden på prærien.


Barre de division.png


West classic.png
For at fejre dette jubilæum bedst muligt, tilbyder vi dig en helt speciel begivenhed: Fra den 30. april til den 5. juni 2018 tilbyder vores legendariske online spil The West dig en International Klassisk verdenpå hvilken spillere vil have mulighed for igen at udforske den allerførste version af The West, herunder den originale grafik men også tidens funktioner og regler. En følelse af nostalgi er garanteret!
  • Klik på billedet for at få adgang til serveren.
  • Find den officielle annoncering her


Barre de division.png


For at fejre 10 års jubilæet tilbyder vi 10.000 guldklumper og et samlerobjekt

The West 't-shirt 😍

For at vinde en t-shirt eller 10k guldklumper skal du fortælle os din historie i det vilde vest!

Concours facebook.png
Klik på billedet og gå til Facebook siden


Barre de division.png


Shérif.png
Howdy!
Sæt dig ned og tag en drink ... eller en kaffe?
Vil du vide alt om historien om The West? Klik på mit billede og find Tidslinien lavet specielt i anledning af vores jubilæum.
Se udviklingen fra begyndelsen.


Barre de division.png


Secret of the west.png

I de sidste ti år har vores venner i Henrys saloon mødt mange eventyrere og hørt mange spændende historier. Men var det alt? Nej! Henry har noget særligt, som han aldrig har talt med dig om. Besøg ham, find ud af hvad det hele handler om og oplev et spændende nyt eventyr i fodsporene på The West mest mystiske historie og bedst bevarede hemmelighed.

VÆR OPMÆRKSOM : Denne opgaveserie er ikke let og vil udfordre dig. Kun de sande veteraner i The West vil kunne løse gåderne og opnå indsigt. Du er velkommen til at arbejde sammen med andre og dele dine fremskridt, for det er den eneste måde, du kan komme igennem. Held og lykke!